Contact en links


SpeelBoek, kinderboekwinkel en speelgoedwinkel onder één dak
In het hart van de oude binnenstad van Amersfoort vindt u deze unieke combinatie van twee winkels in één. Een fantastische kinderboekenwinkel met ruim 7000 verschillende kinderboeken op voorraad. Leuke en spannende, fantastische en informatieve boeken, voor alle leeftijden in alle leesniveaus. De kinderboekwinkel is gecombineerd met een prachtige speelgoedwinkel met een brede collectie leuk en duurzaam speelgoed.

SpeelBoek, Krommestraat 24-26, 3811 CC Amersfoort

033 - 465 18 15, info@speelboek.nl

Openingstijden:
Maandag:                                                    13.00 tot 18.00 uur

Dinsdag tot en met vrijdag:                   9.30 tot 18.00 uur

Zaterdag:                                                      9.30 tot 17.30 uur
Koopzondagen:
29 juli 2018 van 13.00 tot 17.00 uur
26 augustus 2018 van 13.00 tot 17.00 uur
30 september 2018 van 13.00 tot 17.00 uur

 Ligging en bereikbaarheid: d
e winkel ligt in het autoluwe deel van de binnenstad en is per fiets uitstekend bereikbaar, als u van verder komt kunt u de winkel als volgt bereiken:

MET OPENBAAR VERVOER:
Vanaf het N.S. station is het ongeveer 15 minuten lopen naar SpeelBoek, linksaf over de Van Asch van Wijckstraat. De Stadsring oversteken en verder de gele borden richting De Hof volgen. Ook kunt u met de stadsbussen 5-6-7-8 de Varkensmarkt bereiken. Van daaruit is het door de Langestraat 4 á 5 minuten lopen naar SpeelBoek, links afslaan direct na de modewinkel Zara. Dan bent u in de Krommestraat, met aan uw linkerhand SpeelBoek.

MET DE AUTO:
SpeelBoek bevindt zich precies in het snijpunt tussen de vier belangrijkste parkeergarages: Sint Jorisplein, Koestraat, Beestenmarkt en De Flint. Van deze vier garages is de parkeergarage Flintplein(P1), achter Theater de Flint, over het algemeen het minst druk bezet en tevens het goedkoopst. Vanuit de garage is het door de achteruitgang, via de Bloemendalsestraat en over het Havik en de Hof ruim 5 minuten lopen naar SpeelBoek.

VANUIT AMSTERDAM/HILVERSUM OVER DE A1:
Neem de afslag Amersfoort Centrum/Bunschoten. Voorbij Hoogland, sla linksaf bij het bord "Amersfoort Centrum Noord/Amersfoort Oost". U bevindt zich dan op de Maatweg. Sla bij de T-splitsing linksaf en blijf op de Ringweg Koppel de weg volgen. Nadat u het spoorviaduct onderdoor bent gereden bij het 1e stoplicht rechtsaf slaan de Liendertseweg op. Volg deze tot het einde en sla op de T-splitsing rechtsaf de Scheltussingel op. Dan eerste weg links en direct rechts, achter Theater de Flint bevindt zich Parkeergarage (P1) Flintplein. Via de achteruitgang bereikt u de Bloemsendalsestraat. Zie voor verdere informatie de kaart.

VANUIT UTRECHT/DEVENTER/ZWOLLE, OVER DE A28:

Neem de afslag Amersfoort Centrum/Hoevelaken en sla linksaf richting Amersfoort Centrum (Hogeweg). Onder de fly-over door en bij de stoplichten rechtsaf de Ringweg Kruiskamp op, volg deze tot het derde stoplicht. Daar slaat u linksaf de Liendertseweg in, volg deze tot het einde en sla op de T-splitsing rechtsaf de Scheltussingel op. Dan de eerste weg links en direct rechts, achter Theater De Flint bevindt zich Parkeergarage (P1) Flintplein. Via de achteruitgang bereikt u de Bloemendalsestraat. Zie voor verdere informatie de kaart.

 

Realisatie van deze website: e-Active, Zwolle en Charlot Luiting Ontwerp, Amersfoort


(Links naar) kinderboekenuitgevers:                                                                    
Ars Scribendi -Schoolsupport

Callenbach

Clavis

Christofoor

Davidsfonds

De Eenhoorn

De Fontein

De Harmonie

De Maretak

De Vier Windstreken

De Wakkere Muis

Delubas

Hoogland & van Klaveren

Mercis

Moon / Dutch Media

Rubinstein

Uitgeverij Gottmer

Uitgeverij Holland

Uitgeverij Kluitman

Uitgeverij Lemniscaat

Uitgeverij Leopold/Ploegsma/Querido

Unieboek van Goor

Veltman Uitgevers

Zwijsen uitgeverij

(Links naar) speelgoedmerken:                          
Brio

Corolle

Djeco

Fagus

Folkmanis Puppets

Global affairs

Green Toys

Haba

Happy Horse

Lilliputiens

Ostheimer

Pintoy

PlanToys

Quut

Schleich

Selecta

Sigikid

Siku

Simply for Kids

Souza for Kids

VAH

Wheelybug / Wishbonebike

Van Dijk Toys